diumenge, 13 de desembre de 2015

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOC DE LA NOSTRA BIBLIOTECA!Des d'aquí podreu veure les noves adquisicions de la biblioteca, de les activitats que farem i altres coses. Us convidem a que feu un cop d'ull de tant en tant per assabentar-vos de les novetats.


La lectura és essencial per al cervell i per a l'aprenentatge, per aquest motiu, escriptors, filòsofs i autors de totes les èpoques han llançat les seves particulars idees a favor de la lectura. Et deixem algunes d'elles perquè us incitin a agafar un llibre i deixar volar la vostra imaginació.


"La lectura fa a l'home complet, la conversa el fa àgil, l'escriure el fa precís". Francis Bacon, escriptor i filòsof.

"El que llegeix molt i camina molt, veu molt i sap molt". Miguel de Cervantes Saavedra, escriptor espanyol.

"Tenia nou anys quan vaig saber dels tres incendis de la biblioteca d'Alexandria i em vaig posar a plorar". Ray Bradbury, escriptor autor del llibre Farenheit 451.

"Que altres s'enorgulleixin pel que han escrit, jo m'enorgulleixo pel que he llegit". Jorge Luís Borges, escriptor.

"Un llibre ha de ser la destral que trenqui el mar gelat que hi ha dins de nosaltres". Franz Kafka, escriptor.

"Aprendre a llegir és el més important que m'ha passat. Gairebé 70 anys després recordo amb nitidesa aquesta màgia de traduir les paraules en imatges" Mario Vargas Llosa, Premi Nobel de Literatura.
 
"Considero que la televisió és molt educativa. Cada vegada que algú encén el televisor surto de l'habitació i em vaig a una altra banda a llegir un llibre". Groucho Marx, actor.
 

"Sense biblioteques, què tenim? Ni passat ni futur". Ray Bradbury, escriptor autor del llibre Farenheit 451.
 

"Seríem pitjors del que som sense els bons llibres que vam llegir, més conformistes, menys insubmisos i l'esperit crític, motor del progrés, ni tan sols existiria". Mario Vargas Llosa, Premi Nobel de Literatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada